A Pécsi Országos Színházi Találkozót (POSZT) a Magyar Színházi Társaság Pécs városában szervezi 2001 óta. Minden évad végén összegzésként a színházi szakma egy versenyprogram keretében bemutatja a magyar színházi élet éves termésének legjavát.

Három csoportba sorolják a programokat: versenyprogramok, off-programok és folyamatos rendezvények. Külön díjat ad át a legjobb női és férfi alakításért a MASZK Országos Színészegyesület színészzsűri. Díjat ad át ezen kívül a közönségzsűri és a Baranya megyei önkormányzat is. A versenyprogramot a szakmai testületek által delegált tagokból álló zsűri értékeli. A grémium tagja lesz Takács Katalin színész, Kerényi Imre rendező, Lőkös Ildikó dramaturg, Szlávik István díszlettervező, Koltai Tamás kritikus, Szakonyi Károly drámaíró és Rimas Tuminas, a moszkvai Vahtangov Színház művészeti igazgatója. A színész zsűriben Margitai Ági, Pásztor Erzsi és Gáspár Sándor kapott helyet. Az előadásokat a közönség zsűrije is értékeli, a háromtagú grémiumot sorsolással választották ki.

Bővebb infó itt olvasható: http://www.programturizmus.hu/tdestination-poszt.html

Szálláshellyel kapcsolatban a szokásos elérhetőségeinken érdeklődhet!

A bejegyzés trackback címe:

https://mecsekszallas.blog.hu/api/trackback/id/tr774576759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása