A Margó Vendégház 10 fő számára nyújt kényelmes pihenési lehetőséget. A nagy nappaliban akár mindannyian tudnak beszélgetni, tévézni, játszani egyszerre. Emellett a 4 önálló szoba biztosítja, hogy a gyerekek nyugodtan alhassanak. A két fürdőszoba lehetővé teszi, hogy ne kelljen egymásra várni reggel és este a tisztálkodások alkalmával. Az egyik fürdőszobában kád is van, de emellett babakádat is biztosítunk. Az étkezőben etetőszéket biztosítunk, igény szerint kiságyat, utazóágyat is. A teljesen bekerített, parkosított, füvesített udvar biztonságos játszótér a gyerekeknek.

Tovább a teljes cikkhez >>

A bejegyzés trackback címe:

https://mecsekszallas.blog.hu/api/trackback/id/tr434522955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katica1 2012.06.05. 13:51:39

Minden szoba kényelmes, jól elszeparált. A konyha tökéletesen felszerelt. A mosogatógépet imádtam, otthonra is venni fogok egyet.
süti beállítások módosítása