A hozzánk érkező vendégek előszeretettel látogatják ezt a fesztivált, nem véletlenül.

Mikor? 2012. június 16. /szombat/ - 2012. június 24. /vasárnap/

Hol? Pécsett

A város egyik legjelentősebb nyári eseménye. A fiatalok körében népszerű rendezvény idén is 9 izgalmas nappal várja az érdeklődőket a pécsi Székesegyház előtti Sétatérre, amelyet Európa egyik legszebb tereként tartanak nyilván. Főszerepben a hölgyek!

A világörökségi helyszínekkel övezett Sétatér visszakapja eredeti jellegét: újraéled elevensége, ismét találkozási helyévé válik a pécsieknek és célpontjává a kikapcsolódásra vágyó turistáknak. Az itt zajló fesztivál zenei kínálata elsősorban a fiatalokra fókuszál.

A Sétatér Fesztivál idei könnyűzenei kínálata biztosan idevonzza a külföldi és a hazai fiatal turistákat egyaránt. Rock, jazz, reggae, világzene és népzenei koncertek hada, no meg táncelőadások, érdekes performanceok várják az érdeklődőket. A legkisebbeket a hétvégén gyerekprogramok, mesejátékok, bábszínházi előadások és kézműves foglalkozások fogják szórakoztatni.

Szállást még tudunk adni, de már csak az utolsó napokra! Érdeklődjön emailben, vagy telefonon!

Bővebben: http://www.programturizmus.hu/tdestination-setater-fesztival-pecs.html

A bejegyzés trackback címe:

https://mecsekszallas.blog.hu/api/trackback/id/tr454576773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása