A fesztivál időpontja: 09.13. - 09.23.

Szállásfoglalási szándékát kérjük idejében jelezze!

Örökség Fesztivál - Pécsi Napok 2012. A fesztivál 11 napját évről évre a kulturális-művészeti programok sokszínűsége, valamint a hagyományos és újszerű programelemek egyensúlya jellemzi.

Az Örökség Fesztivál – Pécsi Napok a régió legnagyobb múltú összművészeti fesztiválja. Olyan ünnep, amelyben a helyiek és a városba érkező vendégek is jól érzik magukat.

A rendhagyó módon bemutatkozó múzeumok, szakrális terek és ipari műemlékek környezetében változatos programkavalkád és nyüzsgő élet várja a közönséget: a különféle zenei stílusokat felvonultató koncertek, táncelőadások és színházi programok több színpadon kínálják a hazai és nemzetközi előadói színtér legkiválóbb produkcióit. A szüreti időszakban, a nyárutó mediterrán hangulatában pedig a Sétatér kínál kellemes időtöltést az esti diskuráláshoz, a környék kiváló borainak élvezete mellett.

Bővebb infó:
http://www.programturizmus.hu/tdestination-orokseg-fesztival-pecsi-napok-pecs.html

Megjegyzés: A vendégház még szabad a fesztivál ideje alatt!

A bejegyzés trackback címe:

https://mecsekszallas.blog.hu/api/trackback/id/tr304576787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása